Nanografi tarafından geliştirilen yüksek performanslı batarya ekipmanı

Nanografi profesyonelleri mini insansız hava araçlarının (İHA) zorlu koşullarda performans kaybı olmadan görev yapmasını sağlamak için bir çözüm geliştirdi.

Genellikle düşük sıcaklıklarda, farklı batarya teknolojileri performans düşüklüğü yaşayabilir, bu da insansız hava araçlarının görev sürelerini kısaltabilir. Ancak Nanografi’nin havacılık standartlarına uygun bir şekilde geliştirdiği batarya ısıtıcısı, ilk defa Zyrone Dynamics’in hava araçlarına entegre etmesiyle mini İHA’lar yüksek irtifalarda ve düşük sıcaklıklarda performans kaybı yaşamadan görev yapabilecek.

Bu yeni teknoloji ile birlikte mini İHA’lar, önümüzdeki ay Himalayalar’da gerçekleştirilecek düşük sıcaklık test uçuşlarında ilk saha deneyimlerini yaşayacak.

Batarya Isıtıcı Nedir?

Lityum iyon bataryalarının performansını soğuk ortamlarda optimize etmek ve güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen batarya ısıtıcı teknolojisi -60 dereceden 250 dereceye kadar yüksek mukavemet göstererek 10.000 saate kadar kullanıma olanak tanırken, ithal ürünlere göre daha üstün performans sergiler. 

Nanografi tarafından yerlileştirilen kritik batarya ekipmanı batarya ısıtıcı ile lityum iyon bataryalarının soğuk hava koşullarında daha verimli çalışmasını sağlayarak güvenliğini sağlar. 

kritik batarya ekipmanı yerlileştirildi

Batarya Isıtıcı Avantajları ve Kullanım Alanları

En zorlu koşullarda bile batarya performansını optimize etmek ve güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen bu kritik teknoloji ithal ikameleri karşısındaki avantajlı konumunu potansiyel kullanım alanları ile zenginleştiriyor.

Avantajları:

  • Yüksek Mukavemet Aralığı
  • Uzun Ömürlü Dayanıklılık
  • Yüksek Performans
  • Hafif Tasarım

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak için Bize Ulaşın

nanografi_logo_siyah-_1_234