Holey Süper Grafen ile Yeni Grafen Çağı Başlıyor

Nanografi’nin yüksek teknoloji laboratuvarlarında geliştirilen Holey Süper Grafen, bilinen akademik adıyla holey grafen, ileri malzeme teknolojilerinde bir devrim yaratmaya hazırlanıyor. Bu yeni nesil malzemenin sağladığı benzersiz avantajlar, teknolojik uygulamaların sınırlarını zorlayarak etkin çözümlere olanak sağlayacak.

Holey Süper Grafen Ürün Görseli

Görsel 1. Holey Süper Grafen

Dünyanın en büyük Grafen seri üretim tesislerinden birine sahip olan Nanografi, bünyesinde bulunan yüksek teknolojik laboratuvarlarında grafenin yeni ve daha etkin modelini geliştirdi. Seri üretime de uygun olarak geliştirilen ve akademik metinlerde holey grafen olarak bahsedilen, Nanografi’nin Holey Süper Grafen olarak tanımladığı ürün başta yüksek teknoloji olmak üzere endüstrinin önemli sorunlarına çözüm sunacak, yüksek teknolojideki ilerleme ivmesini hızlandıracak.

Görsel 2. Holey Süper Grafen – Nanografi

Nanografi tarafından geliştirilerek üretilmeye başlanan Holey Süper Grafen, halihazırda seri üretim altyapısı ile yüksek teknoloji şirketlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Mevcut kapasite ile talebin karşılanabildiği Holey Süper Grafen üretimi için Nanografi tarafından daha yüksek kapasiteli ve daha etkin maliyetli üretim modelleri de geliştiriliyor. Nanografi uzmanlarının geliştirdiği bu ürün Ekim ayında ilk ihracat başarısını da gerçekleştirdi ve gram değeri itibariyle üretilmiş olan en yüksek katma değerli ürünler arasına girdi.

Geleneksel grafenin sınırlarını aşan bu yeni malzeme, yüksek performansın anahtarı haline geliyor. Nanografi’nin bu alanda yaptığı yenilikçi çalışmaların ışığında üretim ve Ar-Ge süreçlerinde verimlilik ve etkinlik seviyesi yükselirken aynı zamanda bu gelişimin kümülatif bir ilerlemeyi sağlaması bekleniyor.

 

Holey Süper Grafen, yüksek iletkenliği, yüksek yüzey alanı ve benzersiz elektrokimyasal ve mekanik avantajları sayesinde gelecekte birçok sektörde yeni standartları belirleyecek ve çıtayı yukarı taşıyacak. Nanografi’nin bünyesinde geliştirilen ve üretilen Holey Süper Grafen, sürdürülebilirlik ve yüksek performansı bir araya getirerek hem endüstriyel hem de akademik uygulamalar için ideal bir malzeme haline gelecek.

Referanslar

  • Nanografi Nano Teknoloji A. Ş. (nanografi.com)
  • https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/mucize-malzeme-turk-muhendisinin-elinde-super-oldu/3029656

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak için Bize Ulaşın

nanografi_logo_siyah-_1_234